Οι συμπατριώτες μας Μουσουλμάνοι έδιωξαν τον ψευτομουφτή από το τέμενος στην Ξάνθη




Ενταση επικράτησε στο μουσουλμανικό Τέμενος της Σμίνθης, στην Ξάνθη, όταν πιστοί αντέδρασαν έντονα στην προσπάθεια του ψευδομουφτή Μουσταφά Τράμπα να τους επιβάλει τον ιμάμη που ο ίδιος είχε επιλέξει.

Μάλιστα οι πιστοί κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν τον ψευδομουφτή από το τέμενος.

Όπως αναφέρει η ενημερωτική ιστοσελίδα pameevro.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν ο επί 30 και πλέον χρόνια Ιμάμης Σμίνθης, Αχμετσίκ Μεχμέτ, αρρώστησε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και διασωληνώθηκε.

Εν μέσω Ραμαζανιού, τις προσευχές στη Σμίνθη, τελούσε ο αντικαταστάτης του, άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, για περισσότερα από 20 χρόνια. Δυστυχώς ο Ιμάμης Ξάνθης, δεν τα κατάφερε, έφυγε από τη ζωή.

Δύο μόλις μέρες μετά την κηδεία του Ιμάμη, ο ψευτομουφτής της περιοχής, Μουσταφά Τράμπα, προσπάθησε να επιβάλει όχι μόνο την παρουσία του αλλά και τον Ιμάμη της επιλογής του στους πιστούς, με εκείνους να αντιδρούν έντονα. Μάλιστα, ο Μουσταφά Τράμπα, δε δίστασε να ανέβει στις σκάλες του Τεμένους ώστε να ενημερώσει τους πιστούς για τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.