ΤΟ ΕΡΗΜΙΚΟ από κλήμα Ντουμπάι κάτω από το νερό...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ??


ΤΟ ΕΡΗΜΙΚΟ από κλήμα  Ντουμπάι κάτω από το νερό...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ??

Αν ρωτήσετε γιατί εγινε αυτό ..καλιά είναι να δύομε τι γίνεται εδώ σε μας που εχει ολη η περιοχή της Μεσης Ανατολης και εμεις διπλα αυτο το καλοκαιρι αρχάς Απριλίου ....

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??ΜΗΠΩς ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ???

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ Της Ευρώπης ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Τις Πολεμικές Επιχειρήσεις 

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ... ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΠΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΞΕΣΠΑ ΒΙΑΙΑ

Οι βροχοπτώσεις τεράστιες πλημμύρησαν  το Ντουμπάι την Τρίτη, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις.

να σημειωθει οτι εκει επειδη ειναι σχεδον ερημο δεν εχουν αποχετευτηκα εργα υπονοους οτι εχουμε εμεις

Η πίστα του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι -που πρόσφατα στέφθηκε το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο- ειδη  βρίσκεται κάτω από το νερό, καθώς τεράστια αεροσκάφη προσπαθούν να διασχίσουν τα νερά των πλημμυρών.

Τα μεγάλα τζετ έμοιαζαν περισσότερο με βάρκες που κινούνταν μέσα στο πλημμυρισμένο αεροδρόμιο, καθώς το νερό ψεκάζονταν στο πέρασμά τους και τα κύματα κυμάτιζαν στα βαθιά νερά.

Η διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου συνεχίστηκε και την Τετάρτη, με τους δρόμους πρόσβασης να έχουν αποκλειστεί από τις πλημμύρες και πολλές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλιακής εταιρείας Emirates, να αναφέρουν καθυστερήσεις πτήσεων. Η οικονομική αεροπορική εταιρεία Flydubai ακύρωσε όλες τις πτήσεις μέχρι τις 10 π.μ. τοπική ώρα της Τετάρτης.

“Το αεροδρόμιο έχει κυριολεκτικά γεμίσει και δεν υπάρχει πουθενά να πάει κανείς”, δήλωσε ο Μπιλάλ, 25 ετών, ο οποίος θέλησε να αναγνωριστεί μόνο με το μικρό του όνομα.

Η βροχή έπεσε τόσο έντονα και τόσο γρήγορα και αμαθητοι οπως ειναι  ορισμένοι οδηγοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους καθώς τα νερά ανέβαιναν και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Το νερό να ορμησε  μέσα σε   μεγάλο εμπορικό κέντρο  να το διαπερνα και  να κατακλύζει το ισόγειο σπιτιών.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.