Π.Μαντούβαλος: «Δεν γίνεται ρε παιδιά να βασανίζεται ο Κ.Μητσοτάκης για μια δολοφονία»! -Χάθηκε η ανθρωπιά και η λογική...



Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Μαντούβαλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (3/4), είπε το φονικό των Αγίων Αναργύρων… «χαλάει» τα… «χίλια καλά πράγματα που κάνει ο πρωθυπουργός και δεν γίνεται να βασανίζεται για μία δολοφονία »!

Κατά τη γνώμη του πρώην βουλευτή δηλαδή δεν πρέπει να ενοχλείται ο κύριος πρωθυπουργός για το γεγονός ότι όλοι οι πολίτες σ’ αυτή τη χώρα φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους ή και να μείνουν στο σπίτι τους, γνωρίζοντας πως η αστυνομία εκτελεί μόνο εντολές για πλειστηριασμούς, ξύλο και είσπραξη χρεών και δεν είναι εκεί για να  προστατεύει τους πολίτες και το Σύνταγμα όπως οφείλει!

«Σε κάποια πράγματα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη.


Εγώ, ως Πέτρος Μαντούβαλος, πιστεύω στον νέο αρχηγό της Αστυνομίας και στη φυσική ηγεσία και στον υπουργό τον οποίο εμπιστεύομαι για την εμπειρία του και την ευαισθησία του. Αλλά στο τέλος τέλος και για την κυβέρνηση ρε παιδιά.

Δεν γίνεται να βασανίζεται εκείνος ο πρωθυπουργός, να κάνει χίλια πράγματα και να του χαλάει μια στιγμή, μια δολοφονία στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό δεν το δέχομαι».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.