Παραιτήθηκε από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας η Ειρήνη Αϊνδιλή,,Ο ΛΟΓΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ""ΚΛΕΒΟΥΝ ""ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ




Πολλοί πολιτικοί βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη δάδα της Ολυμπιακής Φλόγας στην λαμπαδηδρομία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ομως, όπως σχολιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα αυτό δεν συνάδει με την ουδετερότητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, στη λαμπαδηδρομία προτεραιότητα έχουν οι αθλητές, ειδικά όσοι έχουν τιμήσει τη χώρα.

Από την Επιτροπή Λαμπαδηδρομίας παραιτήθηκε η Ειρήνη Αϊνδιλή. Η παραίτηση της «χάλκινης» ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, έρχεται στον απόηχο παραπόνων αθλητών για τη μη επιλογή τους ως λαμπαδηδρόμοι, όταν στη θέση τους βρέθηκαν δεκάδες πολιτικά πρόσωπα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.

Το SDNA επικοινώνησε με την Eιρήνη Αϊνδιλή, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση της παραίτησής της, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σεβόμενη την διαδικασία της λαμπαδηδρομίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

H Νικόλ Κυριακοπούλου και Μάνια Μπικόφ ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός της μη επιλογής τους.

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Σάκης Βασιλειάδης και μέλη οι: Πύρρος Δήμας, Μιχάλης Φυσεντζίδης, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Κώστας Πανταζής, Σπύρος Καλοζούμης, Κωνσταντίνος Μακέδος, Ξένια Αργειτάκη, Ολυμπία Δραγούνη και Κέλλυ Αραούζου.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.