Γκρεμίζεται το στρατόπεδο Πλέσσα στη Μεσογείων, μετακομίζει στον χώρο η ΔΕΗΓκρεμίζεται το στρατόπεδο Πλέσσα στη Μεσογείων, μετακομίζει στον χώρο η ΔΕΗ

Γκρεμίζουν ήδη οι μπουλντόζες τα κτίρια στο χώρο του πρώην «Στρατόπεδου Ανσχη Μιχ. Πλέσσα», λίγο πιο κάτω από το Πεντάγωνο στην Λεωφόρο Μεσογείων 211,  το οποίο απέκτησε  μετα από διαγωνισμό η ΔΕΗ  για 50 χρόνια, με δικαίωμα παράτασης για ακόμη μια δεκαετία.

Για την ΔΕΗ ενα κεφάλαιο σχεδόν 70 ετών κλείνει με την μετακόμιση των υπηρεσιών της από την οδό Χαλκοκονδύλη στο πρώην στρατόπεδο Πλέσσα,( απέναντι από το νοσοκομείο Σωτηρία ), όπου προχθες δούλευαν μπουλντόζες!

 Η ΔΕΗ  θα ανεγείρει εκει ένα υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο γραφείων που θα στεγάσει τις κεντρικές και τις περισσότερες από τις εν Αθήναις υπηρεσίες της. Στο ισόγειο του κτηρίου θα λειτουργεί πρότυπο κατάστημα εξυπηρέτησης της επιχείρησης. Οι Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε η πληροφορία ότι ένα μέρος των υπηρεσιών της ΔΕΗ θα εγκατασταθούν και στο  ιστορικό κτήριο που αποτέλεσε για δεκαετίες την έδρα του Συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ)στην οδό Χρήστου Λαδά 3. Το κτίριο αυτό ήδη ανακατασκευάζεται.

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.