Αν δεν τον υπογράψει ο γονιός το νέο κανονισμό,για το κινητο τηλ.. το παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο»

Αν δεν τον υπογράψει ο γονιός το νέο κανονισμό,για το κινητο τηλ.. το παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο»!

Ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκη ςδήλωσε αναφερόμενος για το νέο κανονισμό λειτουργίας των σχολείων που θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο, ότι «αν δεν τον υπογράψει ο γονιός, το παιδί δεν θα εγγράφεται στο σχολείο»!

οι γονείς υποχρεωτικά θα συμφωνήσουν με το νέο κανονισμό, υποχρεωτικά θα τον αποδεχτούν και υποχρεωτικά θα τον εφαρμόσουν αλλιώς το παιδί τους δε θα πηγαίνει σχολείο!

Δεν αρκεί στην κυβέρνηση το ότι θα επιβάλει τον κανονισμό στους γονείς και θα τον εφαρμόσουν με το έτσι θέλω,βάζοντας την υπογραφή τους!

«δεν βάζουμε εμείς απoβολές αλλά δίνουμε εργαλεία στους εκπαιδευτικούς για να αποφασίσουν τις ποινές.............«απόλυτη κόκκινη γραμμή την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όταν παραβιάζονται προσωπικά δεδομένα παιδιών με βίντεο που καταγράφηκε με κινητό».».........δεν υπάρχει μόνο πλαίσιο συνεπειών αλλά και δράσεις ενεργού πολιτή που θα πραγματοποιούνται στα σχολεία. Το πλαίσιο αυτό λειτουργούσε μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πάντα τέλεια, πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».......

Και  συνεχισε διευρηνοντας στα ιδιωτικα πανεπιστημια.και την δωρεα παιδεια

.«στην απλή ιδέα να δώσουμε δωρεάν μορφωτικό υλικό σε όλα τα παιδιά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των Πανελλαδικών».......Στόχος από τον Σεπέμβριο να χτίσουμε το υλικό για όλα τα μαθήματα για να βοηθήσουμε τα παιδιά που θα δίνουν πανελλαδικές με δωρεάν τηλεκπαίδευση τις απογευματινές ώρες για όσα παιδιά το επιθυμούν».

Διορισμοι

«τα τελευταία χρόνια είχαμε 27.000 μόνιμους διορισμούς, περισσότερους από ό,τι οι αφυπυηρετήσεις», ...... «θέλουμε περισσότερους μόνιμους διορισμούς παρά αναπληρωτές που έχουν στηρίξει το σύστημα με όλο τους το είναι τα τελευταία χρόνια. Θα γίνουν και άλλοι μόνιμοι διορισμοί αλλά θα ανακοινωθούν όταν έρθει η ώρα».


 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.