Με ανακοίνωση της αστυνομίας οι αστυνομικοί αύριο 17/4 θα φέρουν κάμερες στις στολές τους..Ποιές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν !!

Μαζική αναμένεται η συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, που έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 17 Απριλίου η ΓΣΕΕ για τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Η Τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ αστυνομικοί θα φέρουν κάμερες στις στολές τους.

«Από 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας θα υπάρξουν έκτακτα μέτρα για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω των συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Με τις υπ’ αριθμ. 7512/3/540-α΄ και 7512/3/541 από 16/04/2024 Αποφάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκε η εγκατάσταση και λειτουργία φορητών συστημάτων επιτήρησης του Π.Δ. 75/2020, από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (κάμερες χειρός) και την Υποδιεύθυνση Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων/Δ.Α.Α. (κάμερες που εφαρμόζουν στο σώμα – bodyworncameras), κατά την υλοποίηση από στελέχη των Υπηρεσιών τους, του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στο πλαίσιο δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης, στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις Λεωφόρους / Οδούς:

Αθηνάς – Ερμού – Αιόλου – Αδριανού – Ναυάρχου Νικοδήμου – Σουρή – Βασ. Αμαλίας – Βασ. Όλγας – Βασ. Κωνσταντίνου – Ηρ. Αττικού – Βασ. Σοφίας – Σέκερη – Σόλωνος – Ασκληπιού – Καλλιδρομίου – Σπ. Τρικούπη – Μετσόβου – 28ης Οκτωβρίου/Πατησίων – Μάρνη – Νικηφόρου – Αγ. Κωνσταντίνου – Μενάνδρου – Σοφοκλέους – Αθηνάς, από την 08:00 έως την 17:00 ώρα της 17/04/2024».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.