Έφεση της Εισαγγελίας κατά της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης στο Κολωνό


 Έφεση της Εισαγγελίας κατά της αθώωσης της μητέρας της 12χρονης στο Κολωνό

Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό άσκησε η Εισαγγελία Εφετών για μία από τις δύο κακουργηματικές πράξεις που τη βάρυναν, φέρνοντας την 37χρονη γυναίκα ξανά αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία στη δευτεροβάθμια δίκη.

Κατά την εισαγγελική κρίση, δεν είναι ορθή η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που με οριακή πλειοψηφία (4 προς 3) αθώωσε τη γυναίκα από την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Η απόφαση είχε ληφθεί με την ψήφο των ενόρκων.

Η έφεση αφορά μόνο στο αδίκημα της μαστροπείας και όχι τη δεύτερη κακουργηματική κατηγορία που βάρυνε τη μητέρα του κοριτσιού, για πορνογραφία από την οποία το ΜΟΔ την απάλλαξε με ομόφωνη απόφασή του.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών, η γυναίκα πρέπει να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για την κατηγορία που αφορά στην εκπόρνευση του παιδιού της, καθώς «δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς» από το ΜΟΔ τα «αποδεικτικά στοιχεία» της δικογραφίας.

Να σημειωθεί πως η πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας όσο αφορά τη μητέρα του παιδιού ήταν να καταδικαστεί τόσο για τη μαστροπεία, όσο και για την πορνογραφία.

 ΕΡΩΤΗΣΗ,,,,ΠΑΡΑΛΟΓΟΟΟΟΟ!!!! Αυτη η εισαγγελεας ηταν που αθωωνε τον Μιχο οτι εξυπξηρετουσε που πηγαινε σε πελατες την 11χρονη με το οπλο στο κροταφο ?????και τα εριχνε ολα στην μανα???

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.