Δίκη Μίχου,Η Εισαγγελέας κεκλεισμένων των θυρών ζήτησε να μην του αναγνωρισθεί κανένα ελαφρυντικό για τον βιασμό της 12χρονης
Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στο βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο αλλά ούτε και στη μητέρα της ανήλικης που κρίθηκε ενοχή μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης ζήτησε πριν λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.

Σε ό,τι αφορά τον Μίχο η εισαγγελέα εισηγήθηκε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω βαρύτητας των κατηγοριών και των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες κρίθηκε ένοχος.

Για τη  μητέρα της ανήλικης η εισαγγελέα έχει την άποψη ότι επίσης δεν πρέπει να αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό λόγω της παραμέλησης της επιμέλειας της κόρης της.

Επίσης ζήτησε να  απορριφθεί το αίτημα για ελαφρυντικά για όσους από τους αποκαλούμενους πελάτες έχουν κριθεί ένοχοι  κατ΄ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα τόνισε ότι πρέπει να αναγνωριστούν ελαφρυντικά μόνο για όσους από τους καταδικασθέντες η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί μια φορά και συγκεκριμένα το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας σε έναν μόνο κατηγορούμενο.

Η δίκη συνεχίζεται με τις δευτερολογίες των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων . Και σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης για τα ελαφρυντικά.

Σε περίπτωση που το δικαστήριο ακολουθήσει την πρόταση της εισαγγελέως τους η προβλεπόμενη ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης θα είναι ισόβια κάθειρξη.

Κανένα ελαφρυντικό να μην αναγνωριστεί και στον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο ,τον αποκαλούμενο Μιχάλη πρότεινες η εισαγγελέας προς το δικαστήριο .

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.