Τέμπη: Ελεύθερος με όρους ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης Λάρισας του ΟΣΕ


Mε απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας αποφυλακίζεται ο προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Λάρισας της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας (σιδηροδρόμων) Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδος, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για το δυστύχημα των Τεμπών.

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης και αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με τρία περιοριστικά μέτρα, αυτό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, τον κατ’ οίκον περιορισμό και την καταβολή του χρηματικού ποσού των 20.000 ευρώ ως εγγύηση, σύμφωνα με τον συνήγορό του Θέμη Σοφό.

Όπως είχε αναφέρει στην αίτηση αποφυλάκισής του ο προϊστάμενος Επιθεώρησης Λάρισας η κράτησή του ικανοποιούσε μόνο την κοινή γνώμη. Είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της κοινής γνώμης και δεν ερείδεται σε πραγματικά περιστατικά, ούτε καν στον νόμο».

Είχε επίσης αναφέρει πως είναι το εξιλαστήριο θύμα. «Η έλλειψη χρηματοδότησης για τη συντήρηση της υποδομής, σε συνδυασμό με τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού, δημιουργεί εκρηκτικό μείγμα, το οποίο ανέκαθεν προβλημάτιζε τους εργαζομένους για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ομαλή λειτουργία επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών» επισήμανε στην αίτηση αποφυλάκισής του μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.