Καρκινοπαθής αυτοκτόνησε μην αντέχοντας τον πόνο και την αναμονή για το φάρμακο!
Σοκ προκαλεί η είδηση που δημοσιεύει ο Ημεροδρόμος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καρκινοππαθής στο Ηράκλειο της Κρήτης αυτοκτόνησε  μην αντέχοντας τους πόνους, περιμένοντας φάρμακο για να κάνει την χημειοθεραπεία του, το οποίο δεν υπήρχε στα φαρμακεία!

Ο 72χρονος Γιάννης Τουρνάς περίμενε δύο μήνες το φάρμακο…. Ο όγκος μέσα σε αυτό το διάστημα αυξήθηκε από τα 6 στα 9,5 εκατοστά, ελλείψει θεραπείας. Ο άνδρας υπέφερε από φρικτούς πόνους και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 72χρονος μάλιστα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ούτε την εξέταση με το ακτινολογικό μηχάνημα PET SCAN που υπάρχει στο ΠΑΓΝΗ για να διαπιστωθεί εάν είχε εξαπλωθεί ο καρκίνος, αφού τον παρέπεμπαν από τον «Άννα στον Καϊάφα». Η επόμενη λύση ήταν να μεταβεί στην Αθήνα. Ωστόσο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα…

Αυτά συμβαίνουν στο σύστημα υγείας της χώρας. Στο σύστημα υγείας που η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαλύει και ιδιωτικοποιεί. Στο σύστημα υγείας που ο αρμόδιος υπουργός κ. Γεωργιάδης θα μπει σε χειρουργείο για να διαφημίσει την απογευματινή επί πληρωμή «πραμάτεια» που δημιούργησε με νόμο…

Σε αυτή την χώρα ένας άνθρωπος δίνει τέλος στη ζωή του επειδή μην μπορώντας να περιμένει την εξέταση (που δεν του κάνουν) και το φάρμακο που …έρχεται.

«Μιλήσαμε είπε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε» είπε ο κ. Σαρτζετάκης.

Ό κ. Σαρτζετάκης ανέφερε ότι στο σημείωμα που άφησε αποχαιρετούσε παιδιά, εγγόνια και τους άλλους συγγενείς, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι δεν άντεχε τους πόνους και ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.