Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο


Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο 

Με περισσότερους από 195 Φοιτητικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα και πανω απο 20000 ατομα  να λένε «ΟΧΙ» στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, διεκδικώντας πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές, κορυφώνονται οι αντιδράσεις από τους φοιτητές, τους σπουδαστές  και τους εκπαιδευτικούς, ενόψει της σημερινής ψήφισης του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια.

Σε εξέλιξη το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ φοιτητες αο ολη την ελλαδα που εφτασαν με πουλμαν ταξιδευοντας ολη την νυχτα, ,,

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων, θα συνεχιστεί με πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή.

«Να βουλιάξει η Αθήνα»,  σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι των φοιτητών. «Οι φοιτητικοί σύλλογοι πανελλαδικά, όλοι οι φορείς της πανεπιστημιακής και πανεκπαιδευτικής κοινότητας, εργατικά σωματεία, μαθητές θα γίνουμε ορμητικό ποτάμι όσο στη Βουλή θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο που διαλύει τις σπουδές, το μέλλον και την προοπτική μας», τονίζεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου από τον Συντονισμό Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας.

«Στους δρόμους καταψηφίζονται τα νομοσχέδια και ακυρώνονται οι νόμοι!», δηλώνουν από την πλευρά τους οι φοιτητές επαναλαμβάνοντας ότι η πλειοψηφία μίλησε, απορρίπτει το νομοσχέδιο και διεκδικεί σπουδές δημόσιες και δωρεάν, πτυχία με αξία για δουλειά με δικαιώματα.

Με την έναρξη της συγκέντρωσης, η Τροχαία προχώρησε στο κλείσιμο της κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα στους περισσότερους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.