Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων αλλάζει το ωράριο του


Εδώ και καιρό συζητείται και ανακοινώθηκε το πρώτο σούπερ μάρκετ με νέο ωράριο, αλλά και άνοιγμα τις Κυριακές σε συγκεκριμένες μόνο περιοχές. Η Lidl ξεκινά από σήμερα κιόλας, Δευτέρα 4 Μαρτίου, να εφαρμόζει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στα καταστήματά της, ανοίγοντας τον δρόμο για εξελίξεις και αλλαγές και στα υπόλοιπα μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Ο νόμος εξάλλου δίνει το δικαίωμα στους επιχειρηματίες το δικαίωμα λειτουργίας των Κυριακών αλλά και εφαρμογής διευρυμένου ωραρίο και η Lidl πρώτη εφαρμόζει το νέο πλάνο.

Το νέο ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ Lidl

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως και Σάββατο τα Lidl θα ανοίγουν από τις 07:45 ενώ το Σάββατο θα κλείνουν στις 21:00 αντί για τις 20:00.

Επίσης, αρχίζει να εφαρμόζεται η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, αλλά προς το παρόν μόνο σε τουριστικές περιοχές. Αυτό όμως δεν θα γίνει άμεσα, αλλά από την έναρξη του θερινού ωραρίου σε λίγο καιρού.

Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη Παρασκευή, από τον CEO και πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, Martin Brandenburger, που μίλησε σε δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι η εν λόγω απόφαση ελήφθη με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Για παράδειγμα, για όσους θέλουν να αγοράσουν πρωινό.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.