Δυναμική πορεία κατά πλειστηριασμών και εξώσεων υπό αστυνομικό κλοιό


Σε δυναμική κινητοποίηση υπέρ του δικαιώματος στη στέγαση προχώρησαν  πολίτες και συλλογικότητες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ανοιχτής συνέλευσης ενάντια σε πλειστηριασμούς και εξώσεις.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε με συγκέντρωση και χαιρετισμούς έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Καλλιθέα και συνεχίστηκε με πορεία στους γύρω δρόμους, προκειμένου να ευαισθητοποιούν οι περίοικοι. 

Άνδρες των ΜΑΤ «συνόδευσαν» τους διαδηλωτές μέχρι τα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων DoValue, ενώ οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. είχαν κλείσει με κορδέλες τα γύρω τετράγωνα.

Οι συγκεντρωμένοι συνάντησαν φραγμό από ενστόλους και κλούβα έξω από το κτίριο, όπου τόνισαν ότι προστασία δεν χρειάζονται servicer αλλά οι δανειολήπτες, οι οποίοι χάνουν τα σπίτια τους.

Με κεντρικό αίτημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και παλμό κατήγγειλαν τις πρακτικές funds, τραπεζών και κυβερνήσεων, φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής συνθήματα:


«Κυβέρνηση, Ε.Ε., κοράκια, τραπεζίτες, τα σπίτια του λαού, αρπάζουν οι αλήτες» 

«Υγεία, παιδεία, στέγη και νερό, δεν είναι εμπορεύματα, ανήκουν στον λαό»

«Όχι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, αυτή η πολιτική μπορεί να ανατραπεί»Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.