ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ Καλεί σε κινητοποίηση στις 2 Απρίλη στην Ευελπίδων όπου εκδικάζεται ανακοπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Καλεί σε κινητοποίηση στις 2 Απρίλη στην Ευελπίδων όπου εκδικάζεται ανακοπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας

Σε κινητοποίηση την Τρίτη 2 Απρίλη στις 8.30 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων όπου εκδικάζεται η ανακοπή του πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας άνεργης, πρώην εμπόρου καλεί ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματικών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

«Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρχική καταγγελία διαδικασίας πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας σε άνεργη, πρώην έμπορο στην πλατεία Κυψέλης ο Σύλλογός μας δεν κάνει βήμα πίσω. Πρόκειται για την υπόθεση της συναδέλφου Ελίζας» σημειώνει και προσθέτει:

«Απαιτούμε να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός, που διαχειρίστηκε η εταιρεία DoValue και η συνάδελφος να επιστρέψει σπίτι της! Το χρέος δημιουργήθηκε λόγω της κρίσης, όταν πλέον δεν ήταν σε θέση να αποπληρώνει κάθε δόση έγκαιρα.

Δε δόθηκε καμία διευκόλυνση με το κλείσιμο του καταστήματος της συναδέλφου, που αποτελούσε τη μοναδική πηγή εισοδήματός της.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της εταιρείας, που αξιοποιώντας το παρόν νομικό πλαίσιο, έφερε τη συνάδελφο σε θέση μη ικανότητας ρύθμισης του χρέους της.

Οι αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες της Αθήνας, όλοι μαζί με μία φωνή δηλώνουμε: Κανένας μόνος του! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Καλούμε κάθε συνάδελφο να μπει στη συλλογική μάχη για την προστασία της περιουσίας κάθε μικροεπαγγελματία».

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.