Αυξάνονται έως και 20% οι χρεώσεις σε κινητά, σταθερά και internet !

Χιλιάδες συνδρομητές των εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, βρίσκονται αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα.

Λίγους μήνες μετά το «stop» της κυβέρνησης στην αιτούμενη από τις εταιρείες τιμαριθμική αναπροσαρμογή των συμβολαίων, οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών προχωρούν πλέον σε άμεσες αυξήσεις των τιμολογίων των συμβολαίων κινητών και σταθερών επικοινωνιών.

Σχεδόν για το σύνολο των συμβολαίων που λήγουν, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών προτείνουν στους πελάτες τους νέα αυξημένα τιμολόγια.

Οι νέες αυξήσεις από πλευράς των τηλεπικοινωνιακών παρόχων αφορούν κυρίως συνδρομητές οι οποίοι στο παρελθόν είχαν αποκτήσει μια σύνδεση συμβολαίου με έκπτωση από τον ονομαστικό κατάλογο.

Ωστόσο, δεδομένου ότι σχεδόν όλοι οι καταναλωτές με συμβόλαιο είτε κινητής είτε σταθερής τηλεφωνίας απέκτησαν τις συνδέσεις τους μέσω προσφορών, οι νέες αυξήσεις τούς αφορούν όλους!

Μάλιστα, ορισμένες εταιρείες καλούν τους συνδρομητές 3 ή και 5 μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου τους, επισημαίνοντάς τους ότι υπάρχει μια ειδική προσφορά για αυτούς με μια αύξηση της χρέωσης, π.χ. έως 20%.

Συστήνουν δε να την επιλέξουν άμεσα, καθώς αυτή η προσφορά δεν θα είναι διαθέσιμη για πολύ καιρό!

Τέλος, στην Ελλάδα οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών είναι 50% ακριβότερες με την ΕΕ.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.