Αθωωτική πρόταση εισαγγελέως για τον Η.Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης-Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»Την εισαγγελική πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μαρία-Ελένη Νικολού με την οποία ζητείται η απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα «βαριά» αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό σχολιάζει με δήλωσή της στο documentonews.gr, μια εκ των τριών συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας, η δικηγόρος Αγγελική Ψαράκη.

Όπως υπογραμμίζει «θα μελετήσουμε πολύ προσεκτικά την πρόταση της κυρίας εισαγγελέως διότι θεωρούμε ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί όλα τα πραγματικά περιστατικά που έχουν εισφερθεί στην ακροαματική διαδικασία κυρίως για τις κατηγορίες που αποδίδονται με βάση το κατηγορητήριο στον πρώτο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Είμαστε βέβαιοι ότι το Δικαστήριο θα ακούσει προσεκτικά τις αγορεύσεις μας και θα αποφανθεί δίκαια με γνώμονα πρωτίστως την ορθή απονομή της δικαιοσύνης, την ουσιαστική αλήθεια και τη δικαίωση της 12χρονης».

Η εισαγγελική πρόταση η οποία έχει προκαλέσει οργή στα social media αφορά στην αθώωση του Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η εισαγγελέας με την αγόρευσή της ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος “Μιχάλης”, δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

documentonews.gr


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.