Μητσοτάκης: «Βάφτισε»… fake news τις καταγγελίες των αγροτών και μίλησε για «τζάμπα χρήμα»


«Πείτε μου έναν Θεσσαλό που πληροί τις προϋποθέσεις και δεν έχει πάρει την πρώτη αρωγή» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Θεσσαλία.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός σημείωσε σχετικά την οργή των αγροτών για την καθυστέρηση της κρατικής ενίσχυσης ότι «πρόκειται για fake news που ταξιδεύουν εύκολα από καφενείο σε καφενείο από τον κάθε αγροτοπατέρα», ενώ συμπλήρωσε ότι  «τζάμπα χρήμα δεν πρόκειται να μοιράσω».

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι οι αγρότες που είναι στους δρόμους, είναι θύματα της παραπληροφόρησης και δεν έχουν γνώση των κινήσεων που έχει κάνει η κυβέρνηση. Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ήταν διαποτισμένη από αλαζονεία, καθώς σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι η κυβέρνηση τα έχει «κάνει όλα καλά».

Παράλληλα, για άλλη μία φορά έριξε την ευθύνη σε εξωγενείς παράγοντες. Χαρακτηριστικά επεσήμανε ότι «οι πλημμύρες στη Θεσσαλία, είναι στις δύο, τρεις μεγαλύτερες στην ιστορία της Ευρώπης».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.