Εξάρχεια: Εντοπίστηκε η σορός του εμβρύου στη Σόλωνος- Τι εξετάζουν οι αρχές


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το έμβρυο, το οποίο εντόπισε με κάμερα το μεσημέρι υπάλληλος εταιρεία αποφράξεων όταν πήγε να καθαρίσει, το έβγαλαν από εκείνο το σημείο οι υπεύθυνοι δομής, που στεγάζεται στο κτίριο και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο. Το πρωί όπως είπαν σκόπευαν να ενημερώσουν την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Στο κτίριο, στην αποχέτευση του οποίου βρέθηκε η σορός του εμβρύου, στεγάζεται σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο η ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» ενώ στην περιοχή υπάρχει και μία μαιευτική κλινική. Οι Αρχές αυτή την ώρα ερευνούν αν το δίκτυο της καταλήγει εκεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας μετέβη στο κτίριο για εργασίες απόφραξης. Τότε φέρεται να εντόπισε στο σύστημα αποχέτευσης τη σορό ενός εμβρύου. Ο υδραυλικός, ο οποίος εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό έμβρυο και ειδοποίησε τους υπεύθυνους του κτιρίου.

Εκείνοι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται να του ζήτησαν να αποχωρήσει για να επιληφθούν του θέματος και όταν οι ώρες πέρασαν και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν. 


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.