Τέμπη: «Έδειξα φωτογραφίες στην Εισαγγελέα και μου είπε “πώς κάνετε έτσι;”»


Τέμπη: «Έδειξα φωτογραφίες στην Εισαγγελέα και μου είπε “πώς κάνετε έτσι;”»

Για την ψυχρή αντιμετώπιση των δικαστικών αρχών μίλησε ένας πατέρας που έχασε τον 27χρονο γιο του, Δημήτρη, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο Παύλος Ασλανίδης, αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS ότι «πήγαμε τον Αύγουστο (στην Εισαγγελέα ΑΠ), μας υποσχέθηκε ότι, “είναι το μέρος φυλασσόμενο” και “όλα καλά και μη στεναχωριέστε” και όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας πως ήταν πεταμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα“.

Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χθες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα;

Και της λέω “τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί;”. Kαι μου λέει “σας καταλαβαίνω”… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε.

Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο “συνεχίστε τη ζωή σας“.

Εγώ έχω πάρει μια απόφαση, για τον γιό μου δεν θα κάνουμε μνημόσυνο, αν δεν κάνουμε πρώτα μνημόσυνο σε αυτούς που δολοφονήσαν το παιδί μας. Δεν θα του κάνουμε μνημόσυνο, τα παλικάρια δεν τα κάνουμε μνημόσυνο».

.zougla.gr

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.