58 καρφιά στα Τέμπη - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Έργο αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μόλις 500 μέτρα από το σημείο που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τους 58 επιβάτες, φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Γιώργος Κόφτης. Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος 15 στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ για το έγκλημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για 58 μεταλλικούς σωλήνες 2-2,5 μέτρων, τοποθετημένους σχεδόν σε σειρά, που παραπέμπουν σε καρφιά. «58 καρφιά στα Τέμπη». Όσα και τα θύματα της τραγωδίας.

«Το “παράδοξο” του εγχειρήματος τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα , οι οδηγοί από την εθνική μας χαιρέτησαν με χαρά και αλληλεγγύη», έγραψε ο δημιουργός, Γιώργος Κόφτης, στην ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή του : 

«Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Γερασιμίδη και τον Βαγγέλη Ξανθόπουλο για την οπτική κάλυψη του έργου. Ανεβάζω μια φωτογραφία από την δημιουργία. Θα ακολουθήσει οπτικό υλικό από drone και βίντεο. Χαρά μου έδωσε πως παρά το “παράδοξο’ του εγχειρήματος τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα , οι οδηγοί από την εθνική μας χαιρέτησαν με χαρά και αλληλεγγύη. Η μεγαλύτερη αναγνώριση ως τώρα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν, σύντομα περισσότερες εικόνες».


Πηγή : documentonews.gr 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.