Αγρότης τραυματίσηκε από ΜΑΤ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο στα επεισόδια στην Καρδίτσα!

 


Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε συνδικαλιστής μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα (24/01) στον κόμβο Ε65 στην Καρδίτσα μεταξύ αγροτών και δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.Οι αγρότες δέχθηκαν  επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις με ύβρεις, χημικά, γκλομπ.
Ένα μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτών Καρδίτσας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό που υπέστη στο πόδι κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με τους αστυνομικούς.

«Αίσχος και ντροπή. Δεν μας τρομοκρατεί η κρατική καταστολή» επισημαίνουν γεμάτοι οργή οι αγρότες της Θεσσαλίας προσθέτοντας πως έχει τεράστια ευθύνη η Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τους πλημμυροπαθείς και κατεστραμμένους αγρότες της Θεσσαλίας σαν «εχθρό λαό», αντί να δώσει λύσεις στα αιτήματα.

«Μένουμε ανυποχωρητοι στα μπλόκα, τα δυναμώνουμε και καλούμε όλους τους αγρότες που έχουν προβλήματα και μας κοιτάνε από το σπίτι να πάρουν το τρακτέρ και να έρθουν στον αγώνα. Έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε» καταλήγουν οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.