ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..Τρομοκρατία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για να «ανακόψουν» τις παραιτήσεις

 

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..Τρομοκρατία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων για να «ανακόψουν» τις παραιτήσεις

Με τρομοκρατία και ψεύδη επιχειρούν κάποιοι κύκλοι να αντιμετωπίσουν το θέμα των παραιτήσεων στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά στο Πολεμικό Ναυτικό. Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, πάει χρόνια πίσω, οξύνθηκε ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά μετά από τις ανακοινώσεις φιάσκο του κ.Μητσοτάκη περί πλεύσιμων στο Στόλο. Η παρέμβαση Φλώρου ο οποίος απαίτησε και πέτυχε το ποσό που είχε προϋπολογιστεί για το Στόλο να μοιραστεί και σε προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων, μετέτρεψε τις εξαγγελίες Μητσοτάκη σε πυροτέχνημα.

Τώρα κάποιοι ανερυθρίαστα διακινούν το σενάριο της…στάσης του προσωπικού που υπηρετεί στη φρεγάτα ΥΔΡΑ! Κι αυτό για να δικαιολογήσουν τις 17 παραιτήσεις που υποβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Το γεγονός της εξευτελιστικής ημερήσιας αποζημίωσης σε μία αποστολή υψηλότατου ρίσκου δεν περνά από το μυαλό τον καλοβολεμένων κυβερνητικών αξιωματούχων.

Είναι πλέον καιρός να καταλάβουν ότι έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Ή θα σοβαρευτούν και θα ασχοληθούν ουσιαστικά με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ή θα αναλάβουν το κόστος της ευθύνης για την απαξίωση τους. Εκτός αν πιστέψουμε τους πιο καχύποπτους και απαισιόδοξους που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει! Ή μάλλον τους ενδιαφέρει μόνο πόσα χρήματα εξοικονομούμε από τις παραιτήσεις! Είχε τεθεί σχετικά πρόσφατα αυτό το ερώτημα προς τα Γενικά Επιτελεία και μάλιστα εγγράφως όπως λένε οι πληροφορίες.

Όσο για τα σενάρια περί …στάσης και ανταρσίας απλά αποδεικνούουν ότι η ταμπέλα «κεντροδεξιά» που έχει «σηκώσει» η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι στην Ελλάδα είσαι…ότι δηλώσεις. Πάντως τέτοιες απόψεις και πρακτικές μπροστά από το δεξιά δεν δικαιολογούν το …κέντρο.
Militaire News


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.