Λάρισα: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομίας,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΡΟΤΕς ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ



Λάρισα: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομίας,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΡΟΤΕς ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ 

ΤΑ καναλια αποσιωπούν τις κινητοποιησεις των ΕΛΛΗΝΩΝ αγροτών και μεταφέρουν μόνο εικόνες απο αλλά κρατη μελη της Ε.Ε. 

ΕΔΩ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕς ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2022 ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙς ΑΚΟΥΝΕ ΑΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΘΕΟΜΗΝΙΕς ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ  ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ..

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΓΓΥΚΛΙΟΥΣ,,,,εργατες απο ινδια να ερθουν να μαθουν και στην συγκομιδή να φεύγουν για αλλού στην Ε,Ε εδώ διπλά που παραβάλανε να έρθουν απο Αλβανια Βουλγαρια Σκοπια μια που τα Ελληνικα μεροκάματα είναι πολυ υψηλα για τις χωρείς τους δεν γίνεται τίποτα ,,,,γιατι αυτοί θαρχονται θα εργάζονται και το μεσημέρι θα πανε σπίτι τους ,,,αλλα εδω δεν μεσολαβουν ΜΚΟ ,,,,,

«Φράγμα» από κλούβες της Αστυνομίας βρήκαν μπροστά τους, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα, οι οποίοι ζήτησαν να βγουν συμβολικά στη Εθνική Οδό, ώστε να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.

Στην αρχή, έγινε διάλογος μεταξύ των αγροτών και του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας Αγάπιου Χαρακόπουλου, αλλά τα επεισόδια δεν άργησαν.

Οι εκπρόσωποι του αγροτικού κινήματος εξοργισμένοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι αντί να απαντήσει στα δίκαια αιτήματά τους επιλέγει, για ακόμη μια φορά «τον αυταρχισμό και την καταστολή».

«Δεν θα κάνουμε πίσω, την Εθνική θα την πατήσουν τα λάστιχα των αγροτών γι αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνει, τόσο πιο ωραία και ήσυχα θα διαμαρτυρηθούμε για να δείξουμε τα προβλήματά μας.  Είστε παιδιά δικά μας, ελάτε μαζί μας και πετάξτε μια μούτζα σε αυτούς που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο και σας βάζουν αν χτυπάτε μάνα, πατέρα και μπαρμπάδες» φώναζε σε έναν αστυνομικό ένας εξοργισμένος αγρότης.

Πηγή: Larissanet

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.