Μας στέλνει μήνυμα το Ιράν και η Χεζμπολάχ; Τα ελληνικά πλοία στόχοι και η δήλωση Νασράλα για ελληνική εταιρεία


 

 

Ένα πλοίο ελληνικών συμφερόντων πιάστηκε από τους Ιρανούς. Ελληνόκτητο πλοίο δέχεται πυραυλική επίθεση από τους Χούθι. Τα δύο περιστατικά γίνονται με πολύ μικρή χρονική απόσταση. Είναι απλή σύμπτωση ή πρόκειται για ένα μήνυμα από την Τεχεράνη προς την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα προς την ελληνική κυβέρνηση που έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τις σχέσεις με το Ιράν. Υπενθυμίζουμε την απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη αμέσως μετά από την δολοφονία Σουλεϊμανί. Διάβημα από το Ιράν για την ελληνική θέση σχετικά με τη δολοφονία Σουλεϊμανί!

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα πριν μερικές ημέρες έκανε λόγο για «ελληνική εταιρεία» που μαζί με Ισραηλινούς κάνουν γεωτρήσεις ανοιχτά του Λιβάνου. Αναφερόταν στην Energean.


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



 Militaire News


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.