Ζητείται πλήρωμα για τη φρεγάτα ΥΔΡΑ που θα πάει Ερυθρά Θάλασσα!
Ζητείται πλήρωμα για τη φρεγάτα ΥΔΡΑ που θα πάει Ερυθρά Θάλασσα! 

Αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα για τη φρεγάτα ΥΔΡΑ, αλλά
 υπάρχει ένα θέμα:
 πρέπει να «συμπληρώσουμε» πλήρωμα και αυτό δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Το ΓΕΝ αναζητούσε 30 στελέχη, δεν τα έβρισκε και αυτό είναι το λιγότερο! Μόλις έγινε γνωστή η ημερήσια αποζημίωση σε συνδυασμό με τη χρονική διάρκεια της αποστολής, υποβλήθηκαν 18 παραιτήσεις από το πλήρωμα της φρεγάτας!

Η διάρκεια της αποστολής στην Ερυθρά Θάλασσα θα είναι έξι μήνες. Η δε ημερήσια αποζημίωση για το πλήρωμα της φρεγάτας θα είναι 86 ευρώ καθαρά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση για τους λόγους των παραιτήσεων.

Το πρόβλημα του πληρώματος έρχεται να προστεθεί στην ανάγκη «συμμαζέματος» της φρεγάτας. Πως θα γίνει αυτό το συμμάζεμα δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε.

Όλα αυτά δεν ήταν άγνωστα στην κυβέρνηση και γι’ αυτό προκάλεσε εντύπωση η αγωνία της να στείλουμε πολεμικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λ. Όστιν δεν είχε συμπεριλάβει την Ελλάδα στις χώρες που θα συμμετείχαν στην αποστολή. Κάτι που δημιουργεί την υποψία ότι η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε να προσφέρει το πολεμικό πλοίο.

Υπάρχει η άποψη ότι η Ελλάδα με τον εμπορικό στόλο που διαθέτει, έχει υποχρέωση να δώσει το παρών στην κρίσιμη περιοχή. Από την άλλη όμως έχοντας και πρόσφατη την τραγική εμπειρία της Λιβύης, θα πρέπει να ζυγίσουμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.