ΕΥΠ: Απαλλαγή για την εισαγγελέα των υποκλοπών και παράδοξα με μη αποδεσμεύσεις στρατιωτικών


Οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και την εμπλοκή της ΕΥΠ, ταλαιπώρησαν πολύ ,για ακόμη μία φορά, την υπηρεσία που υποτίθεται ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ασφάλεια της χώρας. Όταν το σκάνδαλο ξέσπασε , έγιναν αλλαγές με την λογική ότι θα γίννονταν διορθώσεις. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι…

Πριν από ένα χρόνο γράφαμε για τοποθετήσεις στρατιωτικών που δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο της ΕΥΠ. Ο διοικητής που ανέλαβε μετά από το σκάνδαλο των υποκλοπών με έγγραφο του, ζητούσε την αποδέσμευση τους από την υπηρεσία και την τοποθέτηση στρατιωτικών που θα μπορούσαν να προσφέρουν έργο στην ΕΥΠ. Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι ημέρες από το έγγραφο του διοικητή της ΕΥΠ Θεμ. Δεμίρη προς το ΓΕΕΘΑ και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Οι στρατιωτικοί που η ΕΥΠ θέλει να αποδεσμεύσει -μεταξύ των οποίων υπάρχει και …νοσηλευτικό προσωπικό- παραμένουν και εκείνοι που έχουν ζητηθεί δεν έχουν πάει στην υπηρεσία. Εδώ και ένα χρόνο επαναλαμβάνουμε. Το γιατί είναι ένα εύλογο ερώτημα και για τον διοικητή της ΕΥΠ και για το ΓΕΕΘΑ.

Η προσπάθεια να κουκουλωθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι εμφανής και όπως γράφει το ieidiseis.gr «απαλλάχτηκε από τον πειθαρχικό έλεγχο, που είχε ξεκινήσει εναντίον της, για την υπόθεση των υποκλοπών, η μέχρι πρότινος Εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου και επιστρέφει στον Πειραιά ως Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών.

Εναντίον της πρώην Εισαγγελέος ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, είχε κινηθεί πειθαρχική έρευνα, μετά από εντολή, που είχε δώσει ο ε.τ. Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Επιθεώρησης Χρήστος Τζανερίκος, ο οποίος παραιτήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, τον περασμένο Απρίλιο, καταγγέλοντας κυβερνητική προσπάθεια παρεμβάσεων στο έργο του.

Τη θέση της κ. Βλάχου στην ΕΥΠ κατέβαλε η Αντεισαγγελέας ΑΠ Ευδοκία Πούλου, με δεύτερη Εισαγγελέα ΕΥΠ την Αντεισαγγελέα ΑΠ Αναστασία Μασούρα».

Militaire News


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.