Ένταση στον Αλμυρό με αγρότες και αστυνομία

«Μπλόκο» στα «μπλόκα»


Αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους αγρότες να κλείσουν την Εθνική Οδό είναι η Κυβέρνηση και σήμερα Πέμπτη (25/1) στον Αλμυρό, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας.

Επικεφαλής της δύναμης των ΜΑΤ, μια κλούβα των οποίων έκλεισε την πρόσβαση των αγροτών προς την Εθνική Οδό, ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Ντιζές, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τους διαμαρτυρόμενους.

Οι αγρότες «κατέβηκαν» με γεωργικά μηχανήματα και μάλιστα, δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται με το «μπλόκο» που έστησε η αστυνομία για να αποτρέψει δικό τους «μπλόκο» στην Εθνική Οδό.


Πηγή: gegonotanews

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.