Δορυφορική απεικόνιση της χιονοκάλυψης στη δυτική και κεντρική Μακεδονία

Το μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας της δυτικής Μακεδονίας είναι καλυμμένο από χιόνι...


Δορυφορικά δεδομένα του ευρωπαϊκού δορυφόρου Sentinel-3, του ευρωπαϊκού προγράμματος Copernicus, που πέρασε πάνω από τη χώρα μας το πρωί της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου, δείχνουν σε υψηλή ανάλυση την εκτεταμένη χιονοκάλυψη στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε κυρίως τη βόρεια Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας της δυτικής Μακεδονίας είναι καλυμμένο από χιόνι, εξαιρώντας ελάχιστες περιοχές γύρω από την τεχνητή λίμνη Πολυφύτου σε χαμηλά υψόμετρα.

Εκτός της δυτικής Μακεδονίας, χιονοκάλυψη παρατηρείται και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, όπως στο Κιλκίς, καθώς και σε περιοχές του κάμπου του Αξιού.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.