«Έχουν μοιράσει το Αιγαίο μπροστά στα μάτια μας»! Παναγιώτης Λαφαζάνης λάβρος για τα εθνικά θέματα


Ο «καταδικασμένος» Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο στούντιο του militaire channel…Εξηγεί για ποια «κατηγορία» καταδικάστηκε: εμπόδισε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κι αυτό είναι μέγα έγκλημα στην Ελλάδα. Έχει μπροστά του κι άλλα τέτοια δικαστήρια. Προς το παρόν είναι «καταδικασμένος» με αναστολή…

Μιλά αναλυτικά για τα «κόκκινα δάνεια» και για το τι μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα.

Ο κ.Λαφαζάνης μιλά για το «γεωπολιτικό μνημόνιο» που έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε ως χώρα. «Τα εθνικά θέματα έχουν φθάσει σε κρίσιμο σημείο, η χώρα κατακρεουργείται μπροστά στα μάτια μας, ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος και η νεολαία βρίσκεται σε μια φάση απάθειας. Στην Ελλάδα πάντα η νεολαία οδηγούσε τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις. Αλλά σε τι να πιστέψουν οι νέοι με τόση προπαγάνδα αποεθνοποίησης. Τους λένε τι σημασία έχουν οι πατρίδες», λέει ο κ.Λαφαζάνης. «Θα αλλάξει γρήγορα αυτό κλίμα» προσθέτει με αισιοδοξία. «Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα και δεν μπορούμε να αφήσουμε να ολοκληρωθούν τα μακάβρια σχέδια κατά της χώρας…Το έχουν μοιράσει το Αιγαίο, δεν το βλέπουμε; Όταν παρουσιάζει ο Ερντογάν τη Γαλάζια Πατρίδα τι άλλο περιμένουμε; Κι όχι μόνο αυτό. Του δίνουμε και πιστοποιητικό καλής διαγωγής όταν έχει ενεργή ακόμη την απειλή πολέμου».

Ο κ.Λαφαζάνης μιλά για θέματα που η Αριστερά ,όπως λέει δεν τα αντιμετωπίζει με τον απαιτούμενο ρεαλισμό. Ένα απ΄αυτό είναι το μεταναστευτικό. Δεύτερο τα εθνικά θέματα. Οι θέσεις που εκφράζει ο κ.Λαφαζάνης, μπορεί να σοκάρουν κάποιους στο χώρο της Αριστεράς. Επισημαίνει ότι ειδικά τα εθνικά θέματα είναι κατ΄ εξοχήν θέματα που πρέπει να είναι στην κορυφή της ατζέντας της Αριστεράς.


Πηγή : militaire.gr


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.