Η φιλοϊρανική οργάνωση Χεζμπολάχ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ναυσιπλοϊα στην Ερυθρά Θάλασσα από τις ενέργειες των Αμερικανών στην περιοχή!


 Η Χεζμπολάχ εκτιμά πως όλη η ναυσιπλοΐα βρίσκεται σε κίνδυνο μετά τα αμερικανικά πλήγματα στην Υεμένη

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν λιβανική οργάνωση Χεζμπολάχ δήλωσε σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες σφάλλουν, αν νομίζουν πως οι Χούθι της Υεμένης θα σταματήσουν να αντιπαρατίθενται στο Ισραήλ στην Ερυθρά Θάλασσα, και υποστήριξε πως οι ενέργειες των ΗΠΑ εκεί έχουν θέσει σε κίνδυνο όλη τη ναυσιπλοΐα.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σάγεντ Χάσαν Νασράλα χαρακτήρισε πράξη βλακείας τα αμερικανικά και βρετανικά πλήγματα στην Υεμένη και τόνισε πως οι Χούθι θα συνεχίσουν να στοχοθετούν πλοία που ανήκουν στο Ισραήλ και κατευθύνονται προς τα λιμάνια του.

«Το πιο επικίνδυνο είναι ότι αυτό που έκαναν οι Αμερικανοί στην Ερυθρά Θάλασσα θα βλάψει όλη τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα, ακόμη και τα πλοία που δεν πηγαίνουν στην Παλαιστίνη, ακόμη και τα πλοία που δεν είναι ισραηλινά, ακόμη και τα πλοία που δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση, επειδή η θάλασσα έχει γίνει ένα θέατρο μαχών, πυραύλων, drones και πολεμικών πλοίων», δήλωσε ο Νασράλα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.