Κωνσταντίνος Πλεύρης: Οριστική διαγραφή από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών


Tην οριστική διαγραφή από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών του Κωνσταντίνου Πλεύρη για το ναζιστικό χαιρετισμό του στη δικαστική αίθουσα του Εφετείου, στη διάρκεια της κατ’ έφεση εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε υπό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα -Χριστοδουλέα.

Τον περασμένο Μάρτιο με ομόφωνη απόφαση του το Α. Τμήμα του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είχε προχωρήσει στη διαγραφή του δικηγόρου.

Της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ είχαν προηγηθεί οι σχετικές ενέργειες του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Βερβεσού, της συντονίστριας των Πειθαρχικών Τμημάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Μαρινέττας Γούναρη-Χατζησαράντου και του πρόεδρου των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ Ζήση Κωνσταντίνου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.