Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας Χ.Δούκα για τις «σημαίες της… Χαμάς» στο Σύνταγμα




«Ο κ. δήμαρχος έπρεπε να πει ‘κάτω η σημαία’», δήλωσε !!

Μόνο ασχολίαστες δεν άφησε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Άρης Πορτοσάλτε τις παλαιστινιακές σημαίες στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο μοναδικός Έλληνας που είδε σημαίες της… Χαμάς και τόνισε πως ο Χάρης Δούκας έπρεπε να πει «κάτω η σημαία».

«Υποδεχθήκαμε την πρωτοχρονιά στην Αθήνα μας, στην πόλη μας, με τις σημαίες της Χαμάς να ανεμίζουν. Δεν ήταν και το καλύτερο», είπε αρχικά στον ΣΚΑΪ και αφού ο σχολιαστής, Βαγγελής Παπαδημητρίου, του επισήμανε ότι δεν ήταν σημαίες της Χαμάς, αλλά της Παλαιστίνης, συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Καμία σημαία. Σε μια γιορτή που δεν έχει κανένα νόημα δεν χρειαζόταν καμία σημαία. Ο κύριος δήμαρχος έκανε κακό ποδαρικό για τον εαυτό του. Καμία σημαία και η ελληνική ακόμα. Καμία ισραηλινή, τίποτα. Ο ακτιβισμός θέλει να κάνει τη μαγκιά του σε μια στιγμή που γιορτάζουμε. Εγώ δεν θέλω καμία σημαία. Ο κ. δήμαρχος θα έπρεπε με την παρουσία του την ισχυρή να πει «κάτω η σημαία». Στο κάτω κάτω πληρώνουμε μια γιορτή.
Ως φορολογούμενοι πολίτες πληρώσαμε μια γιορτή, αυτοί δεν ξέρω πόσο φορολογούμενοι είναι, σε αυτή τη γιορτή λοιπόν δεν θέλουμε καμία σημαία».Βέβαια αν είχαν σηκωθεί ισραηλινές σημαίες, ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θα έλεγε τίποτα σήμερα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.