Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια με δύο νεαρούς τραυματίες – Διαλύθηκαν τα αυτοκίνητα




Το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Βασιλικό Ευβοίας πριν από την γέφυρα της περιοχής, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο νεαροί μέσα στα οχήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του evima.gr, τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν άτομα νεαρής ηλικίας συγκρούστηκαν μετωπικά και τα αυτοκίνητα έγιναν σμπαράλια.
Στο ένα όχημα εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί, ο οδηγός κι ένας συνεπιβάτης.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας που κινητοποιήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε άνδρες, για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Έπειτα, μετέβη στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τους δύο τραυματίες.
Η κεντρική οδός παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή, έως ότου απομακρυνθούν οι λαμαρίνες των διαλυμένων αυτοκινήτων.
Τα αίτια που προκάλεσαν το σοβαρό τροχαίο ατύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστα, τη διερεύνηση των οποίων ανέλαβε η Τροχαία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.