Aυξήσεις έρχονται σε μισθούς στο Δημόσιο


Aυξήσεις  έρχονται σε μισθούς στο Δημόσιο

Οριζόντιες αυξήσεις περί το 6,5% στις συνολικές αποδοχές τους θα δουν από την 1η Ιανουαρίου του 2024, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, περισσότεροι από 660.000 δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας.

Πρόκειται για αυξήσεις οι οποίες, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φτάνουν και τον έναν μισθό ετησίως, με το συνολικό πακέτο ενίσχυσης να ανέρχεται σε περίπου 900 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, περί τους 663.000 εργαζόμενους στο Δημόσιο θα δουν οριζόντια αύξηση στους μισθούς τους κατά 70 ευρώ και ετήσιο όφελος περί τα 800 ευρώ καθαρά, αν συνυπολογιστούν όλα τα μέτρα ελάφρυνσης, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιανουαρίου 2024.

Το μέσο ετήσιο όφελος ανέρχεται σε επιπλέον 1.292 ευρώ μικτά ή 800 ευρώ καθαρά, ανά υπάλληλο και αυξάνεται σε 2.084 ευρώ μικτά ή 1.476 ευρώ καθαρά, αν συνυπολογιστούν και οι επιπλέον αυξήσεις ή απαλλαγές που εφαρμόζονται από το 2023.

Αυτοί που θα δουν τους μισθούς τους να αυξάνονται περισσότερο, είναι όλοι εκείνοι που έχουν παιδιά και κατέχουν θέση ευθύνης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.