Θάσος: Πέθανε 4χρονο αγοράκι – Νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού, θετικό στον στρεπτόκοκκο





Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Θάσος, από τον θάνατο ενός 4χρονου αγοριού. Το παιδί νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) έφυγε από τη ζωή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αγοράκι ανήμερα το βράδυ των Θεοφανίων μεταφέρθηκε από τους γονείς του με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας του Πρίνου, στη Θάσο.

 Άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ
Εκεί παρέμεινε όλο το βράδυ και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας.
Από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη

Στην Καβάλα η αναπνευστική του λειτουργία επιδεινώθηκε και, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, διασωληνώθηκε.
Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το παιδί διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικό στον στρεπτόκοκκο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με το κ.Γιαννάκο : «Μου είπαν οι συνάδελφοι ότι ήταν θετικός στον στρεπτόκοκκο» ανέφερε για το 4χρονο αγοράκι που είχε μεταφερθεί με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, από τη Θάσο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών σημείωσε: «Σε πολλές περιπτώσεις οι παιδίατροι λένε να περιμένουν δύο-τρεις μέρες. Άλλες φορές αυτό είναι επικίνδυνο. Η συμβουλή μας είναι ότι θα πρέπει να επισκέπτονται αμέσως τον γιατρό και να κάνει εκτίμηση ο γιατρός και να μην γίνεται η διάγνωση τηλεφωνικά».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.