Κάτω Αχαΐα: Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 43χρονο έξω από το σπίτι του



Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα στην Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σπίτι της περιοχής, όπου διαμένει ένας 43χρονος ξένης καταγωγής.

Συγκεκριμένα, το σπίτι προσέγγισε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άγνωστος άνδρας. Σε κάποια στιγμή ο άνδρας, εντοπίζοντας τον 43χρονο να επιστρέφει σπίτι του, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

Αποτέλεσμα ήταν ο 43χρονος να τραυματιστεί στη μέση από τις σφαίρες και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.


Πηγή : zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.