ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας την Τετάρτη 10/1


ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας την Τετάρτη 10/1

ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας την Τετάρτη 10/1
Με ανακοίνωσή της η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς, «καλεί τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς των γειτονιών της Αθήνας σε μαζική παρέμβαση στα γραφεία της dovalue για να υπερασπιστούμε την λαϊκή κατοικία συναδέλφων μας. Στηρίζουμε την κινητοποίηση του Συνδικάτου επισιτισμού- τουρισμού, που παρεμβαίνει την Τετάρτη 10πμ στη dovalue (9:30πμ σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας)».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται. Οι όμιλοι με σπασμένα τα φρένα «τρέχουν» τους πλειστηριασμούς για να αρπάξουν ότι ακίνητο υπάρχει. Μόνο η λαϊκή πάλη μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Κανείς μόνος στην επίθεση των κορακιών.

Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη. Κάνουμε πράξη το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Όλοι στην κινητοποίηση Τετάρτη 10πμ στη dovalue (9:30πμ στον σταθμό του ηλεκτρικού Καλλιθέας)».
ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.