Γεράσιμος Παπαδόπουλος: 1 λεπτο πριν μας ειδοποίησαν για σεισμο ολα σταμάτησαν σε πλήρη οργάνωσηΓεράσιμος Παπαδόπουλος: 1 λεπτο πριν μας ειδοποίησαν για σεισμο όλα σταμάτησαν σε πλήρη οργάνωση

Στην Ιαπωνία βρίσκεται για Πρωτοχρονιά ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος, ο οποίος βίωσε και τον μεγάλο σεισμό των 7,6 Ρίχτερ με τους μετασεισμούς που ακολούθησαν.

Στο Facebook, αναφέρεται ιδιαίτερα στο προειδοποιητικό μήνυμα που έφτασε στο κινητό του τηλέφωνο για τον σεισμό.

«Μεγάλος σεισμός 7,6 μας κούνησε στην Ιαπωνία. Προειδοποίηση για τσουνάμι 5 μέτρα.
 Είμαστε καλά. Μοναδική εμπειρία η επίσημη προειδοποίηση για το σεισμό,
 που έφθασε σε όλα τα κινητά, σε δημόσιο χώρο, 1 λεπτό πριν την άφιξη των σεισμικών κυμάτων.

 Ήδη καταγράφεται τσoυνάμι 3μ. Τα γρήγορα τρένα-σφαίρες σταμάτησαν αυτόματα. Αναφέρονται καταρρεύσεις κτιρίων στην επικεντρική περιοχή. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για τους συνανθρώπους μας» 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.