ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας – τρις νεκροι νεκρός και ο δράστης αγνωστοι οι τραυματιες


ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας – τρις νεκροί- νεκρός και ο δράστης αγνωστοι οι τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Λας Βέγκας έπειτα από αναφορές για ένοπλο στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, υπάρχουν πολλά θύματα.

Συγκεκριμένα η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε σε αναφορές για έναν ενεργό σκοπευτή στην πανεπιστημιούπολη του Λας Βέγκας του Πανεπιστημίου της Νεβάδα.

«Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχουν πολλά θύματα. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή» ανέφερε η αστυνομία στο X και τόνισε ότι ο δράστης είναι νεκρός.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τρία θύματα μετά τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο, αλλά είναι αγνωστος ο αριθμός των τραυματιών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.