Νεκρός 32χρονος αστυνομικός – Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό



 Νεκρός 32χρονος αστυνομικός – Μαχαιρώθηκε σε μπαρ από Νορβηγό

Αστυνομικός έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, στις 05:00 το πρωί, ύστερα από επεισόδιο με έναν 44χρονο θαμώνα.

Πρόκειται για έναν 32χρονο αστυνομικό που επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε έναν Νορβηγό, όταν εκείνος δημιούργησε πρόβλημα εντός του καταστήματος, επί της οδού Κατσιμίδη, στο κέντρο της πόλης.

Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, με χτυπήματα στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα.

 Ο άτυχος αστυνομικός έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ τραύματα στο πόδι φέρει και ο κουμπάρος του, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, καθώς ο κουμπάρος του αστυνομικού βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας για βοήθεια οπότε οι αστυνομικοί μιας διμοιρίας το κτιριο έδρα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, έτρεξαν στο μπαρ και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο 44χρονος  Νορβηγός κρατείται και ανακρίνεται, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.