20-22 Δεκεμβρίου η δεύτερη δόση των επιδοτήσεων - Αν συμφωνήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ



Οι πληροφορίες από το ΥπΑΑΤ  αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει η πληρωμή εξόφλησης της βασικής και της αναδιανεμητικής ενίσχυσης από την ερχόμενη Τετάρτη. Έτσι, θα διασφαλιστεί η πληρωμή των παραγωγών σε όλες τις τράπεζες και δεν θα μείνει κόσμος χωρίς χρήματα πριν τις γιορτές. Σε ένα τέτοιο σενάριο και εφόσον επαληθευτούν τα λεγόμενα Αυγενάκη , η πληρωμή στις υπόλοιπες τράπεζες θα γίνει εντός δυο ημέρων, δηλαδή από τις 20 έως τις 22 Δεκεμβρίου.
Όλα αυτά φυσικά  εκτός απροόπτου καθώς τον τελικό λόγο θα έχει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Εν τω μεταξύ, εκτός των απωλειών από το παλιό πρασίνισμα (νυν οικολογικά σχήματα), χιλιάδες θα είναι οι παραγωγοί που θα πάρουν λιγότερα χρήματα ή και καθόλου λόγω του monitoring, ενός προβλήματος,  από το περασμένο Σάββατο. Αναπάντητο παραμένει το τι θα γίνει με τους νέους αγρότες, αλλά και με τα συνολικά 88 εκατ. ευρώ, που δεν δόθηκαν τον Οκτώβριο.

ΥπΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ  θα έχουν να διαχειριστούν εν μέσω εορτών τις διαμαρτυρίες του αγροτικού κόσμου, οι οποίες είναι και άκρως αιτιολογημένες, αφού δυο χρόνια τώρα δεν υπάρχει καμιά ισορροπία με τη νέα ΚΑΠ αλλά και τις πληρωμές των ενισχύσεων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.