HSBC: Γιατί «πάγωσε» τις ψηφιακές συναλλαγές των Βρετανών εν μέσω Black Friday


 


 Ορισμένοι πελάτες της HSBC Holdings στη Βρετανία δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες κινητής και ψηφιακής τραπεζικής, προκαλώντας αναστάτωση στους αγοραστές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Black Friday.

Οι πελάτες της HSBC UK ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική, ενώ η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο ανέφερε ότι διερευνά τα προβλήματα ως «επείγον» σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της στο X, πρώην Twitter.

Εκπρόσωπος της HSBC UK ανέφερε σε δήλωση που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η τράπεζα γνώριζε για προβλήματα με τα online συστήματά της, ιδίως για την έγκριση αγορών με κάρτα μέσω της εφαρμογής mobile banking. Οι πελάτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επιβεβαίωση των αγορών μέσω ενός κωδικού μιας χρήσης που τους αποστέλλεται μέσω γραπτού μηνύματος, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό για ορισμένους από τους πελάτες μας και λυπούμαστε πραγματικά για την ταλαιπωρία», ανέφερε η εκπρόσωπος στην ανακοίνωση.

Η τράπεζα ανέφερε ότι οι πελάτες των θυγατρικών της First Direct και M&S Bank δεν επηρεάστηκαν από τα προβλήματα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.