Ταξιδεύει από την Κρήτη στο Ιράκ ο Α.Μπλίνκεν !!


 


 Η περιοδεία του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν είναι γεμάτη με εκπλήξεις, αφού σήμερα αιφνιδίως και εκτός προγράμματος επισκέφτηκε κατά σειρά την Κύπρο, την Κρήτη και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο Ιρακ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν στο Ιράκ, που ανακοινώθηκε από το γραφείο του Ιρακινού πρωθυπουργού Μοχάμεντ Σία αλ-Σουντάνι, δεν είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως για λόγους ασφαλείας.


Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή που μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς – επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν στοχεύσει ιρακινές βάσεις όπου έχουν αναπτυχθεί αμερικανικά στρατεύματα και δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού κατά των τζιχαντιστών.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.