Εξαφάνιση τριών αδελφιών στην Ρόδο!!Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους !!


 

 


 Ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές για την εξαφάνιση τριών παιδιών, αδέλφια, στη Ρόδο. Τα τρία ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 7,9 και 13 ετών, εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11) από δομή προστασίας ανηλίκων στο νησί.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Το γεγονός ότι τα τρία αδελφάκια φιλοξενούνται σε δομή προστασίας εγείρει ερωτήματα για τη φύλαξή τους αλλά και αυξάνει την πιθανότητα τα παιδιά να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού Action 24 το Χαμόγελο του παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τριών ανηλίκων αδελφών χθες (15/11/). Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι αυτό της αρπαγής από συγγενικό τους πρόσωπο το οποίο δεν επιτρέπεται να έχετε επαφή με τα παιδιά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.