Τραυματισμοί δύο εξάχρονων παιδιών, ένα εξάχρονο αγοράκι στην Σκόπελο, μεταφέρθηκε στον Βόλο και μια εξάχρονη τραυματίστηκε πέφτοντας απο τις σκάλες πλοίου στα Χανιά


 


 Ένα αγοράκι 6 ετών που είχε πάθει φαρμακευτική δηλητηρίαση και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ μετά από μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Σκοπέλου, στον Βόλο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Βόλου στις 22:00 με το ταχύπλοο σκάφος «ΜΑΡΙΑΝΝΗ», παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο.

Εντωμεταξύ,κατά την διάρκεια επιβίβασης σε πλοίο στα Χανιά, μία 6χρονη τραυματίστηκε καθώς έπεσε από τις κυλιόμενες σκάλες.

Συγκεκριμένα, η 6χρονη, έπεσε στις κυλιόμενες σκάλες του πλοίου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της στο δεξί πόδι. Η 6χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία επέστρεψε στο πλοίο για να ταξιδέψει. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.