Επεισόδια σε Ασπρόπυργο και Πυρί Θήβας – Ρομά βάζουν φωτιές σε σπίτια και αυτοκίνητα



Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ομάδα Ρομά προκαλεί επεισόδια και στο Πυρί της Θήβας,

 βάζοντας φωτιές σε σπίτια και αυτοκίνητα και εξαπολύοντας επιθέσεις σε διερχόμενα οχήματα ως απάντηση για την δολοφονία του 17χρονου.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θήβα, στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από δυνάμεων από Λαμία και Χαλκίδα.

Παράλληλα, ένταση επικρατεί στον Ασπρόπυργο με ομάδες ατόμων από καταυλισμό Ρομά να πετάνε πέτρες με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες ατόμων πέταξαν πέτρες στην περιφερειακή Αιγάλεω με συνέπεια να κλείσει ο δρόμος για τα οχήματα από το ύψος της λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επικρατεί αναβρασμός σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη στον Ασπρόπυργο.
zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.