ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τους δικηγόρους όλης της χώρας...


 
Γραμμή ευθείας σύγκρουσης ως μέτρο αντίδρασης κατά της κυβέρνησης, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση των δι...


Γραμμή ευθείας σύγκρουσης ως μέτρο αντίδρασης κατά της κυβέρνησης, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τεκμαρτή φορολόγηση των δικηγόρων – επιστημόνων, ελεύθερων επαγγελματιών, επέλεξε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων υιοθέτησε ομόφωνα γραμμή καθολικής αποχής από όλες τις δίκες για 16-17/11 και 21-22/11, καθώς επίσης και την εβδομάδα που θα εισαχθεί στη Βουλή.

Ομόφωνα η Ολομέλεια σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συνεδρίαση υιοθέτησε τα εξής μέτρα:
-Καθολικής αποχής από όλες τις δίκες για 16-17/11 και 21-22/11 και καθολική επίσης την βδομάδα που θα εισαχθεί στη Βουλή
-Όλες τις άλλες μέρες μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, αποχή από τις δίκες ενδιαφέροντος δημοσίου, – όπως και από τις διαταγές πληρωμής και αποχή από όλες τις επιτροπές του δημοσίου που συμμετέχουν δικηγόροι (κτηματολόγια, δασικοί χάρτες κλπ).
-Στις 25 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια (πιθανότατα στις 24/11 θα εισαχθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο) για να αποφασίσει κλιμάκωση ή όχι.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.