Διακόπηκε για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του Φ.Μπελέρη – Απουσίαζε μάρτυρας κατηγορίας
 Η δικαστική μάχη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση αναμένεται να συνεχιστεί στις 5 Δεκεμβρίουκαι ώρα 3:00 μ.μ.

Σήμερα (22/11) κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας αλλά και της υπεράσπισης, είχε κληθεί να καταθέσει ο Αβντίλ Ράμα, αδερφός του βασικού μάρτυρα κατηγορίας, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Ράμα βρίσκεται εκτός χώρας, ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι βρίσκεται εντός Αλβανίας.

Η έδρα διέταξε την αστυνομία να εντοπίσει τον Ράμα και να τον φέρει στη επόμενη συνεδρίαση, ακόμη και δια της βίας σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να παραστεί οικειοθελώς.

Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ.

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του Φρέντη Μπελέρη, καθώς και η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Κωνσταντίνα Καμίτση.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.