Ο Κωστής Χατζηδάκης οφείλει εισφορές 4 ετών στον ΔΣΑ !Ο άνθρωπος που κατηγορεί τυους ελεύθεροιυς επαγγελματίες για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, χρωστάει στον ΔΣΑ από τοτε που ανέβηκε στην εξουσία κι έγινε υπουργός!
Άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους,(το κόμμα έχει ανάγκη από ανθρώπινο δυναμικό και σφουγκοκωλάριους)κατηγορούν τους ελ. επαγγελματιες γιατί δεν είναι δυνατόν να βγάζουν λέει λιγότερα από τους υπαλληλους τους.ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ''ΑΦΕΝΤΙΚΟ'' ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...
Ο κλάδος που θα «σφάξει» περισσότερο από κάθε άλλον, ηθελημένα προφανώς, το ασφαλιστικό Χατζηδάκη είναι οι νομικοί. Δηλαδή οι 40.000 ενεργοί δικηγόροι πανελλαδικά, εκ των οποίων το 30%, μη αντέχοντας τα έσοδα ενός δικηγορικού γραφείου, έχει μεταφέρει την έδρα στο σπίτι του, επιμένουν όμως να διατηρούν την ανεξαρτησία τους, αντί να γίνονται υπάλληλοι των μεγάλων δικηγορικών γραφείων που τους ζητούν να δουλεύουν 12ωρα για τον κατώτατο, ήτοι για 663 ευρώ το μήνα. 

Ανεξαρτήτως του τι δηλώνει ο καθένας τους ατομικά, ο κλάδος των «φοροφυγάδων» κατά Χατζηδάκη δικηγόρων απέδωσε συλλογικά 30 εκατ. ευρώ παρακρατηθέντα φόρο, 42 εκατ. ευρώ και πλέον ασφαλιστικές εισφορές, 48 εκατ. τουλάχιστον ΦΠΑ, δηλαδή ποσό πάνω από 121 εκατ. ευρώ στα κρατικά ταμεία το 2022 ενώ πλήρωσαν κατά πλειοψηφία τις ετήσιες εισφορές του στους δικηγορικούς συλλόγους όπου είναι μέλη. 
Στον έλεγχο που έκανε πρόσφατα η επιτροπή μητρώου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας ξέρετε ποιος βρέθηκε να μην έχει πληρώσει τις ετήσιες εισφορές του στο ΔΣΑ ως όφειλε, και μάλιστα από το 2019; Ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης που κατηγορεί τους συναδέλφους του ως «φοροφυγάδες». Εισφορές  τεσσάρων χρόνων, από το 2019 ως το 2022 χρωστάει μάλιστα ο κακοπληρωτής Χατζηδάκης και έχει λάβει ήδη το έγγραφο από τον  ΔΣΑ που του ζητά εξηγήσεις. 

documentonews

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.